Mjesec ženskog aktivizma projekt je, koji ima za cilj povezivanje i osnaživanje žena svih generacija na području Primorsko-goranske županije edukacijom o ženskim pravima, rodnoj ravnopravnosti i aktivističkom djelovanju te stvaranju temelja i baze za njihovo umrežavanje i suradnju odnosno za jačanje ženskog pokreta na području PGŽ-a.

Interaktivnim radionicama u travnju i svibnju 2017. približiti ćemo ženama koje žive u Rijeci i okolici te na otocima Cresu i Krku informacije o tome kako prepoznati diskriminaciju, uznemiravanje, spolno uznemiravanje te kako osnažiti žene da postanu vidljive i aktivne u borbi sa tradicionalnim obrascima patrijarhalnosti.

U sklopu projekta održati ćemo 6 neformalnih, radionica različitih tematika. 4 radionice održati ćemo u Rijeci, a po jednu radionicu na otocima Krku i Cresu.

Dođi na besplatne radionice u Rijeci, Krku i Cresu!

Radionice su namijenjene ženama koje žele saznati nešto novo o ženskim pravima, rodnoj ravnopravnosti i aktivizmu, a pritom se povezati sa ženama svih generacija na području Primorsko-goranske županije za ravnopravnije sutra!