Održava se okrugli stol kao uvodni razgovor za seriju predavačko-filmskih večeri naziva Kino učionica: gledaj mizoginiju.
23.01.2017 , Rijeka – Mini Art-kino

Centar za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci, u suradnji s Odsjekom za kulturalne studijeudrugom studenata IKS i riječkim Art kinom vas poziva na okrugli stol kao uvodni razgovor za seriju predavačko-filmskih večeri naziva Kino učionica: gledaj mizoginiju. Okrugli stol će se održati u 18 sati u ponedjeljak, 23. siječnja u Mini Art kinu u Rijeci. 

Okrugli stol zamišljen je kao uvod kojim se želi predstaviti program Kino učinoica: gledaj mizoginiju, program koji je u cijelosti osmišljen od strane sadašnjih i bivših studenata/ica kulturalnih studija. Namjera okruglog stola jest zajedničko promišljanje s javnosti o mizoginim i diskriminatornim praksama u našem društvu iz više perspektiva.

Gosti predavači na okruglom stolu bit će dr.sc. Jelena Višnjić, predavačica u Centru za ženske studije iz Beograda, Ivan Blažević voditelj kampanje Drugotna na sav glasa iz zaklade Solidarna, studentica Petra Bezjak te Greta Grakalić Rački, mag.cult i mag.teol, a moderatorica je dr.sc.Brigita Miloš

Više o okruglom stolu možete proèitati na služenom Facebook eventu

Članak: https://www.kulturpunkt.hr/content/o-mizoginim-i-diskriminatornim-praksama